Op zaterdag 20 juni 2020 organiseert Rotaract Oldenzaal de 6e editie van de Boeskool Rally.

Tijdens deze geheel verzorgde dag rijdt u een route door het prachtige Twentse landschap. Samen met uw navigator moet u uw weg vinden middels het bol/pijl systeem. Onderweg krijgt u te maken met diverse spel elementen van wisselende moeilijkheidsgraad.

Wie vindt de kortste route? Wie is het snelst? En wie blijft op de goede route? Met al deze onderdelen zijn punten te verdienen. Wordt u de winnaar van de Boeskool Rally 2020? 

Wij bieden u niet alleen een geheel verzorgde en gezellige dag. U ondersteunt hiermee ook de inspanningen van het goede doel ‘Stichting Leendert Vriel’ in Oldenzaal.

Bij de Stichting Leendert Vriel Noord Oost Twente staan we voor u klaar met aanvullende zorg in uw laatste levensfase. Daarmee ondersteunen we u en uw mantelzorgers in de vorm van waakdiensten en lichte verzorging. Dit doen onze getrainde vrijwilligers en dit kan zowel ’s nachts als overdag. In een persoonlijk gesprek bij u thuis nemen we de mogelijkheden voor zorg met u door. Als er professionele zorg is, blijft deze gewoon bij u komen.
Leendert Vriel Noord Oost Twente beschikt ook over het Hospice Holos in Oldenzaal. Dit is een ‘Bijna Thuis Huis’ waar 24 uur per dag iemand aanwezig is. Onze geschoolde vrijwilligers verzorgen en ondersteunen u en uw dierbare samen met de professionele zorg van Zorggroep Sint Maarten.

Tijdens deze editie van de Boeskool Rally gaan we er alles aan doen om wederom een mooi bedrag op te halen voor het goede doel. De opbrengsten zullen gedoneerd worden aan Stichting Leendert Vriel. Hiervoor hebben we niet alleen deelnemers, maar ook sponsoren nodig!

 • Bugatti Veyron pakket €250,- 
  • Vertoning van uw bedrijfslogo in het routeboek en op onze social media.
  • Deelname aan de Boeskool Rally 2020 met een equipe van 2 personen (incl. koffie/thee, routeboek en rally schild, lunch, onbeperkt hapjes en drankjes op het eindpunt)  + €95 p.p. voor extra personen.
 • Porsche Panamera pakket €175,- 
  • Vertoning van uw bedrijfslogo in het routeboek en op onze social media. 
 • Mini Cooper pakket €125,- 
  • Deelname aan de Boeskool Rally 2020 met een equipe van 2 personen (incl. koffie/thee, routeboek en rally schild, lunch, 2 drankjes per persoon en hapjes op het eindpunt) + €62,50 p.p. voor extra personen.