Onze activiteiten commissie zet zich ieder jaar weer in om fantastische activiteiten te organiseren. Zie hieronder welke.

Boeskool Rally

Elk jaar organiseren we de Boeskool Rally; een prachtige rally door de omgeving Twente-Achterhoek. Om en nabij 40 equipes volgen de route en voeren verschillende opdrachten uit. Verschillende stops voorzien hen van een kopje koffie, uitgebreide lunch en een borrel op de eindlocatie.

De opbrengst van dit evenement wordt uiteraard geschonken aan een goed doel.

Bedrijfsbezoeken

We zijn een jonge en ambitieuze club die graag geïnspireerd raakt door succesvolle bedrijven en initiatieven in de omgeving. Onze activiteiten commissie organiseert 3 à 4 bedrijfsbezoeken per jaar. Of het nou een tandtechnisch laboratorium, een drankgroothandel, een schoenenfabrikant of de voedselbank, het zijn allemaal interessante bezoeken.

Gezellige evenementen

Uiteraard houden we ook van gezelligheid. Elk jaar start met een running dinner waarbij iedereen gerecht (voor-, hoofd- of na-) voorbereidt en serveert aan twee clubgenoten. Allemaal verschillende locaties waarbij de samenstelling aan tafel per gerecht verschillend is. Heerlijk.

In de zomer gaan we op ‘zeilweekend’ naar Friesland. Erg gezellig.

Daarnaast komen we bijeen tijdens de Hemelvaartborrel, Boeskoolborrel en de Zomer BBQ.

Lid worden?