Zaterdag 18 Juni gaat de Boeskool Rally 2022 van start.

Hoe werkt het?

Op zaterdag 18 Juni verzamelen we op het Plechelmusplein in Oldenzaal. Na een kopje koffie vertrekken de eerste equipes. De route is een grote puzzel met bol-pijl trajecten, ingetekende lijn en kaartlezen. Ook zijn er onderweg proeven waarmee je punten kunt verdienen. We genieten van een heerlijke lunch en eindigen met z’n allen op de eindlocatie voor een drankje!

Het goede doel van deze editie: Boescoolfit

Boescoolfit zorgt als onafhankelijke stichting in samenwerking met het Oldenzaalse basisonderwijs en sportverenigingen voor een groot bewegingsaanbod voor kinderen van groep 3 t/m groep 8.

Ze laten hen kennis maken met het gevarieerde sportaanbod in Oldenzaal door middel van binnenschoolse en buitenschoolse kennismakingscursussen.

Een hoop kinderen in Nederland halen die norm niet waardoor de kans op overgewicht en een ongezonde levensstijl toeneemt. De leerprestaties van kinderen met een goede conditie zijn ook beter dan de leerprestaties van kinderen met een matige of slechte conditie. Een ander belangrijk aspect van sporten bij een club is dat je er andere vriendjes leert kennen en dat je samen plezier kunt beleven aan bewegen.

Boescoolfit heeft nog een aantal ontzettend mooie initiatieven en idee├źn op de plank liggen die dankzij onze bijdrage gerealiseerd kunnen worden.

Contact

Heeft u vragen? Of wilt u een aparte factuur ontvangen? Stuur dan een email naar rally@rotaractoldenzaal.nl