Zaterdag 17 Juni gaat de Boeskool Rally 2023 van start.

Hoe werkt het?

Op zaterdag 17 Juni verzamelen we op het Plechelmusplein in Oldenzaal. Na een kopje koffie vertrekken de eerste equipes. De route is een grote puzzel met bol-pijl trajecten, ingetekende lijn en kaartlezen. Ook zijn er onderweg proeven waarmee je punten kunt verdienen. We genieten van een heerlijke lunch en eindigen met z’n allen op de eindlocatie voor een drankje!

Het goede doel van dit jaar: Zorgboerderij stal de Jufferbeek!

Sinds 1999 is de Zorgboerderij stal de Jufferbeek gevestigd in Oldenzaal aan de Jufferbeekweg. Ze bieden dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een niet aangeboren hersenafwijking.

De zorgboerderij is kleinschalig (10 a 12 clienten per dag) en de clienten zijn een gemêleerd gezelschap. De leeftijdscategorie varieert tussen de 20 en 80 jaar. Door de vele aanwezige mogelijkheden bij Zorgboerderij stal de Jufferbeek en daarbuiten biedt het de clienten de kans om zich verder te ontwikkelen. Ze gaan uit van de wensen en mogelijkheden van de clienten en niet van zijn beperkingen. De locatie, werkomgeving en de diversiteit van activiteiten geven de clienten een duidelijke meerwaarde.

Rotaract Oldenzaal ondersteunt het doel dat de Zorgboerderij stal de Jufferbeek voor ogen heeft. We zetten ons daarom ook van harte in om een mooi bedrag voor hen op te halen wat ten goede zal komen voor de clienten van Zorgboerderij stal de Jufferbeek.

Rijd mee als sponsor

We bieden twee soorten sponsorpakketen aan:

Bugatti Veyron pakket, € 250,-

  • Vertoning van uw bedrijfslogo in promotie event op social media
  • Vertoning van uw bedrijfslogo in het routeboek
  • Deelname aan de Boeskool rally 2023 met een equipe van 2 personen
  • onbeperkt drankjes en hapjes tijdens de borrel.

Porsche Panamera pakket (voor als u niet kunt meerijden, maar toch een steentje wil bij dragen), € 200,-

  • Vertoning van uw bedrijfslogo in promotie event op social media
  • Vertoning van uw bedrijfslogo in het routeboek

Schrijf je nu in!

Contact

Heeft u vragen? Stuur dan een email naar rally@rotaractoldenzaal.nl