Over ons

Rotaract Oldenzaal is de club voor studerende en werkende jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Met onze club dienen we 3 doelen:

  • Een bijdrage leveren aan de maatschappij.
  • Onszelf ontplooien middels het organiseren van activiteiten
  • Gezelligheid

Maatschappelijke betrokkenheid

Elk jaar organiseert de Rotaract Oldenzaal de Boeskool Rally, een bol-pijl tour tocht door het prachtige Twente. Het geld wat wordt ingezameld met dit evenement wordt ieder jaar aan een ander (Twents) goed doel geschonken. Naast dit jaarlijkse evenement zetten we ons ook op andere manieren in om onze maatschappij mooier te maken (denk hierbij aan vrijwilligerswerk bij verschillende goede doelen).

Activiteiten

Onze activiteiten commissie organiseert verschillende activiteiten waardoor wij als leden onszelf op professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Denk hierbij aan bedrijfsbezoeken, presentaties en natuurlijk de Boeskool Rally. Ook presenteren leden over hun eigen beroep/studie tijdens 10 minute talks tijdens vergaderingen.

Gezelligheid

Waarom zou je een club beginnen als het niet gezellig is? Geen idee. Door het hele jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd met als hoogtepunten het Nieuwjaars Running Dinner, het Zeilweekend, de Rotaract Barbecue en het Nationale Rotaract Gala.

Onze leden

Maarten Elhorst
Voorzitter
Sophie Kouijzer
Secretaris
Cas Koopman
Penningmeester
Cynthia Van der Zande
Evert Smedes
Roel Sadelaar
Tom Groeneveld
Lars Van der Aa
Lieneke Koop
Nathalie Nieuwkamp
Floris Engelbertink
Mats van den Top
Anouk van Hannen
Stijn Groenewold
Sandra Teusink
Iris ter Beke
Bart Iepma
Lisan Kropmans

Lid worden?